Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Petraq Pavllo
Rezultate gjithsej: 2

Mbi 1000000 Fitim 2015

E N P I

K01409003B
(Import export tregtim mallra industriale, pjese elektrike, etj. Agjenci imobilare. Agjensi udhetimi e transport ne fushen e turizmit te pasagjereve si brenda dhe jashte vendit. Importeksport te energjise elektr)

Tiranë 24782230 ALL

Mbi 1000000 Fitim 2015

BANKA CREDINS

K31608801O
(Veprimtarite bankare dhe financiare. a)te gjitha format e kredidhenies, duke perfshire edhe kredine konsumatore e kredine hipotekore; b) faktoringun dhe financimin e transaksioneve tregtare; c) qirane financ)

Tiranë 140607000 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni