Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Petrika Neli
Rezultate gjithsej: 1

TESIDEM ALBANIA

M21310040L
(lmport-eksport te pjeseve te kembimit, pjese kembimi, servis per riparime automjeteve te te gjitha llojeve dhe te tipeve te ndryshme, duke perfshire autovetura dhe makina te cdo tonazhi, import eksport tregti m)

Tirane ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni