Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Petrit Kasapi
Rezultate gjithsej: 2

Mbi 1000000 Fitim 2015

BANKA CREDINS

K31608801O
(Veprimtarite bankare dhe financiare. a)te gjitha format e kredidhenies, duke perfshire edhe kredine konsumatore e kredine hipotekore; b) faktoringun dhe financimin e transaksioneve tregtare; c) qirane financ)

Tiranë 140607000 ALL

Mbi 1000000 Fitim 2015

MARSI & AL

L21502014K
(Import-eksport, tregtim me shumicë e pakice i artikujve te ndryshem industrial,ushqimor ,konfeksione,veshje,kepuce,materiale sportive,pjese kembimi per automjete,mobilerietj.Prodhimin me materiale te veta dhe/)

Tiranë 19485523 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni