Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Pirro Lupe
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

Pirro Oil

L23807003K
(Tregti me pakice dhe shumice te nenprodukteve te naftes dhe gazit, transporti i mallrave brenda dhe jashte vendit te Republikes se Dhqiperise, import-eksport i mallrave industriale, bateri lubrifikante, tregti )

Korçe 3914869 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni