Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Polikron Maze
Rezultate gjithsej: 1

GROUP - 6. A.I.

K11805002J
(Veprimtari ne fushen e ndertimit dhe te projektimit te objekteve te fushave te ndryshme ,prodhimi dhe tregtimi i materialeve te ndertimit te te gjitha llojeve ,import eksport i tyre brenda dhe jashte vendit per)

Tirane ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni