Skip to content

GROUP - 6. A.I.
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-11-12 10:51:28
JSON

NIPT: K11805002J
Administrator: Rezart Taçi; Silvano Carrea
Objekti i Veprimtarisë: Veprimtari ne fushen e ndertimit dhe te projektimit te objekteve te fushave te ndryshme ,prodhimi dhe tregtimi i materialeve te ndertimit te te gjitha llojeve ,import eksport i tyre brenda dhe jashte vendit per llogari te vet shoqerise si dhe te treteve duke perfshire ketu import eksportin e hekurit , profileve te tij si dhe cdo material tjeter. Import eksport dhe shitblerje me pakice dhe shumice te mallrave industriale ,ushqimore blegtorale,bujqesore lendeve te para,pajisjeve elektrike dhe elektronike,hidrosanitare hidraulike etj.Veprimtari ne fushen e turizmit ,me qellim ngritjen e hoteleve ,fshatrave te pushimit ,plazheve , qendrave te argetimit,brenda dhe jashte vendit te bleje te marre me qera ,ndertoje apo nxise ndertimin e tyre etj.
Emërtime të tjera Tregtare: GROUP - 6. A.I.
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 17.05.2001
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi, Itali
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 2
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: I.Sipas Urdherit te lëshuar date 04.11.2013, eshte vendosur: masa e sekuestros mbi kuotat qe zoteron ne çdo subjekt tregtar debitori Rezart Taçi si dhe mbi te drejtat qe rrjedhin nga zoterimi i ketyre kuotave duke ndaluar tjetersimin ose disponimin e tyre si dhe ushtrimin e te drejtave qe rrjedhin nga keto kuota.

II.Me date 05.11.2013, eshte ndryshuar lloji i pronesise nga 100% shqiptare ne te perbashket shqiptare – e huaj.
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, PJETER BOGDANI 23/1

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 12.11.2021
Akti i themelimit te Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani