Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Qemal Pazaj
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

COBIAL (Ish Pazaj)

K02715414M
(Punime gërmimi ne tokë, sistemime, tarracime. Prodhim materialesh inerte, rërë, çakull, gurë, mermer dhe asfalti. Prodhime dhe ndërtime elementesh të parafabrikuara, betonarme struktura metalike, druri )

Tiranë 106704594 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni