Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Rapush Gjata
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

KOMBI SHPK

K63026404B
(Ofrimi i sherbimeve audio dhe/ose audiovizive, operimi i rrjeteve, transmetimi dhe ritrasmetimi i programeve e informacioneve, te cdo lloji me ze, me figure me perjashtim te atyre sherbimeve qe lidhen me TV kab)

Fier 1015893 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni