Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Rexhep Tarba
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

"ARJANA-C" SHPK

K68510601D
(Ndërtim vepra hidroenergjetike, prodhim energjie elektrike, ndërtim e shfrytëzim të rrjetit elektrik, punime elektrike, mekanike, të montimit, projektim dhe zbatim për hartimi i planeve të menaxhimit të)

Tiranë 45597325 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni