Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Robert Xhaçi
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

ENERGJI-XHAÇI

K96917601D
(Projektimi, ndërtimi, shfrytëzimi dhe transferimin e Hidrocentralit të Autoritetit Kontraktues. Ndërtim Hidrocentrali. Prodhim e shitje të energjisë. Marrje me konçension i hidrocentralit.)

Korçë 4012709 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni