Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Roberto Tomassetti
Rezultate gjithsej: 1

BINARY ZEN

L81528003Q
(Shoqeria ka per objekt te veprimtarise se saj si ne Shqiperi dhe jashte shtetit, per llogari te saj dhe te tretet: Prodhimin e aplikacioneve dhe gjetjeve informatike (të njohura ndryshe me emrin softëare) )

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni