Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Roland Ziu
Rezultate gjithsej: 2

Mbi 1000000 Fitim 2015

PRASLIN INVESTMENT (Ish PRASLIN-INVESTMENT-AL)

K52113007F
(Ndertime dhe zbatim punimesh per ndertim sera me konstruksion, me themele jo te vazhdueshme ose me themele te vazhdueshme, me plastmas ose xham; ndertime dhe zbatim punimesh per ndertim dhe/ose rikonstruksion g)

Tiranë 31039724 ALL

Tirana Euro Hotel

L81324038F
(Ushtrimin e aktivitetit ne hoteleri, turizem, agjenci turistike dhe sherbimeve mbeshtetese ne sektorin e hotelerise dhe turizmit. Marrjen dhe dhenien me qira te ambjenteve qe do te perdoren per hoteleri. Invest)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni