Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:SALFO AND ASSOCIATES S.A - ENGINEERING & MANAGEMENT CONSULTANS ATHENS
Rezultate gjithsej: 1

SALFO AND ASSOCIATES S.A - ENGINEERING & MANAGEMENT CONSULTANS ATHENS - ALBANIAN BRANCH

M01420021K
(Marrja përsipër, hartimi, zbatimi dhe kontrolli i çdo lloj studimesh arkitekturore dhe teknike dhe dokumentacionit të tenderave dhe supervizimi i ndërtimit për të gjitha llojet e projekteve të ndërtesa)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni