Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:SIGGI IMMOBILIARE
Rezultate gjithsej: 1

BEE TEX

M32231506F
(Shoqeria ka si objekt veprimtarie: - Konfeksionimin e këmishëve, uniformave dhe veshjeve të tjera të punës, për llogari të saj ose për llogari të të tretëve; - Prodhimi i pajisjeve dhe veshjeve mb)

Durres ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni