Skip to content

BEE TEX
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-12-11 08:40:42
JSON

NIPT: M32231506F
Administrator: Enkeleid Cerloj
Objekti i Veprimtarisë: Shoqeria ka si objekt veprimtarie: - Konfeksionimin e këmishëve, uniformave dhe veshjeve të tjera të punës, për llogari të saj ose për llogari të të tretëve; - Prodhimi i pajisjeve dhe veshjeve mbrojtëse të sigurisë, për llogari të saj ose për llogari të të tretëve; - Konfeksionimi në seri të veshjeve të jashtme, për llogari të saj ose për llogari të të tretëve; - Tregti me shumicë të veshjeve dhe aksesorëve; - Tregtia e makinerive për industrinë tekstile, makinave qepëse dhe të thurrjes; Shoqëria gjithashtu mund të kryejë, direkt dhe indirekt, të gjitha aktivitetet që përfshihen në objektin e saj si dhe të gjitha aktivitetet plotësuese që lidhen me të; të ndërmarrë të gjitha operacionet tregtare, industriale, ato që lidhen me pasuritë e tundshme, ato të patundshme dhe pasuritë financiare që lidhen me objektin e vetë shoqërisë.
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 23/10/2023
Rrethi: Durres
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Itali
Kapitali Themeltar(Lekë): 10 000,00
Numri i pjesëve: 1
Shoqëri Mëmë / Zotërues për këtë Subjekt: SIGGI IMMOBILIARE, shoqëri me përgjegjësi te kufizuar e se drejtës italiane, e themeluar sipas ligjit te Italise, e regjistruar ne Regjistrin Tregtar te Venecias , me kod fiskal dhe numër regjistrimi 03307050249, me seli qendrore ne San Vito di Leguzzano (VL), Via Via Vicenza, 23 CAP 36030/Itali dhe me përfaqësuese ligjore Silvia Marta.(Sipas Statutit te Shoqerise)

Sipas Ekstraktit Historik te Regjistrit te Pronarit Perfitues, date 31.10.2023, terhequr nga QKB ne daten 11.12.2023 , Pronare perfitues te shoqerise BEE TEX jane:

Lelio Marta, shtetas italian, lindur me 1939, pronar përfitues per 28.5% te kapitalt, pasi zotëron 28.5% te kapitalit te shoqërisë Siggi Immobiliare, e cila eshte shoqëri meme per BEE TEX me 100% te kuotave te kapitalit. Data e percaktimit si pronar perfitues eshte 23.10.2023.

Silvia Marta, shtetase italiane, lindur me 1962, pronare përfituese per 25% te kapitalt, pasi zotëron 25% te kapitalit te shoqërisë Siggi Immobiliare, e cila eshte shoqëri meme per BEE TEX me 100% te kuotave te kapitalit Data e percaktimit si pronar perfitues eshte 23.10.2023.

Roberta Marta, shtetase italiane, lindur me 1974, pronare përfituese per 25% te kapitalt, pasi zotëron 25% te kapitalit te shoqërisë Siggi Immobiliare, e cila eshte shoqëri meme per BEE TEX me 100% te kuotave te kapitalit Data e percaktimit si pronar perfitues eshte 23.10.2023.

Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Durres, Lagjja 14, Autostrada Durres - Tirane, KM 1, Zone Kadastrale 8515, Godine me nr. pasurie 1/514

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 11.12.2023
Statuti i Shoqerise
Ekstrakti Historik i Regjistrit te Pronarit Perfitues date 11.12.2023
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani