Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:SOCIETE INTERNATIONALE DES TRAVAUX MAROC (shoqëria mëmë e huaj)
Rezultate gjithsej: 1

SOCIETE INTERNATIONALE DES TRAVAUX MAROC

L91330022E
(Punime ndërtimi të rrugëve dhe autostradave (gërmimexhade, etj) ;punime për mirëmbatjen e rrugëve dhe autostradave ;punime për ndërtimin e veprave të artit (ura dhe viadukte betoni ose metalike);punim)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni