Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:STRABAG AG
Rezultate gjithsej: 2

Mbi 1000000 Fitim 2015

TREMA ENGINEERING 2

K21401004R
(Ndërtim, Projektim të veprave të ndryshme. Projektim dhe zbatim ne restaurimin e monumenteve te trashegimnise kulturore, arkitektures. Menaxhimi i mbetjeve jo te rrezikshme.)

Tiranë 291546508 ALL

Mbi 1000000 Fitim 2015

Degë e shoqërisë së huaj "STRABAG AG"

K74401601R
(Ndërtim, tregtim, teknologji informacioni, investime, agjensi imobilare, riciklim mbeturina.)

Tiranë 6106308 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni