Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Sami Nezaj
Rezultate gjithsej: 1

AGRO BIO TKA AL

L61314022N
(Import eksport, tregtim dhe shitje materiale, aksesorë të ndryshëm. Pajisje dhe makineri në funksion të kopshtarisë, bujqësisë, blegtorisë. Sera dhe aksesorët, vazo, dhe lulesh, pajisje vaditjeje, far)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni