Skip to content

AGRO BIO TKA AL
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2017-09-04 16:38:14
JSON

NIPT: L61314022N
Administrator: Sami Nezaj
Objekti i Veprimtarisë: Import eksport, tregtim dhe shitje materiale, aksesorë të ndryshëm. Pajisje dhe makineri në funksion të kopshtarisë, bujqësisë, blegtorisë. Sera dhe aksesorët, vazo, dhe lulesh, pajisje vaditjeje, fara bimësh dhe lulesh. Ushqime për bimë dhe ilaçe në shërbim të tyre. Prodhim dhe shitje bimësh, pemësh, lulesh.
Emërtime të tjera Tregtare: AGRO BIO TKA AL
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 12.01.2016
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 3
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: II.5.A - Prodhim dhe tregtim të produkteve të mbrojtjes së bimëve (produkteve të rrezikshme dhe me rrezikshmëri të lartë)
F - Prodhimi dhe/ose tregtimi i farave dhe/ose fidanëve
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Kashar Fusha Mëzez, kthesa e Kamzës, pranë spitalit Hygeia, Objekti me numër pasurie 18/26-N5, Zona kadastrale 2679

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare