Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Selim Kadria
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

KADRIA

K42013001W
(Import-eksport, tregtim me shumicë e pakicë të artikujve të ndryshëm. Hapje e aktiviteteve në fushën e turizmit. Hapje e serviseve. Transport i mallrave dhe i udhëtarëve. Në fushën e ndërtimit. Puni)

Tiranë 6666790 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni