Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Shefikat Ngjela
Rezultate gjithsej: 2

Mbi 1000000 Fitim 2015

SIGMA INTERALBANIAN VIENNA INSURANCE GROUP (Ish SIGMA VIENNA INSURANCE GROUP, Ish S I G M A)

J91329003O
(Sigurimi ndaj dëmeve dhe risigurime.)

Tiranë 55335000 ALL

TEODORI 2003

K42301006L
(Ndërtimi i hidrocentraleve Ternovë dhe Zalli Bulqizë, sipas parametrave të përcaktuar në marrëveshjen e miratuar me VKM nr. 556, datë 01.08.2003, të ndryshuar, si dhe shfrytëzimit optimal tekniko-ekon)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni