Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Shefki Doma
Rezultate gjithsej: 2

Mbi 1000000 Fitim 2015

BANKA CREDINS

K31608801O
(Veprimtarite bankare dhe financiare. a)te gjitha format e kredidhenies, duke perfshire edhe kredine konsumatore e kredine hipotekore; b) faktoringun dhe financimin e transaksioneve tregtare; c) qirane financ)

Tiranë 140607000 ALL

BLACKSTONE

L81329029I
(Sherbime bar-kafe restorant. Veprimtari dhe sherbime hotelerie dhe turizmi, sherbime restorantesh, organizime festash, ceremoni zyrtare, konferenca. Linja prodhimi ne fushen e artikujve ushqimore duke perfshire)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni