Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Shell Upstream Albania B.V (shoqëria mëmë e huaj)
Rezultate gjithsej: 1

Shell Upstream Albania B.V

L21807009I
(Të bëjë kërkime, prodhojë, transportojë dhe përpunojë naftën, gazin natyror dhe mineralet e tjera. Të prodhojë produkte kimike. Të shesë dhe tregtojë mineralet dhe materialet e tjera të papërpun)

Tiranë -5514093000 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni