Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Sherwood International Petroleum Ltd (shoqëria mëmë e huaj)
Rezultate gjithsej: 1

Sherwood International Petroleum Ltd (Ish Sherwood Petroleum International Ltd)

L01607016G
(Kërkim dhe prodhim nafte dhe nënprodukteve të saj.)

Fier -114290000 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni