Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Shkëlqim Fusha
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

FUSHA

J61922018S
(Ndërtime civile dhe ekonomike, ndërtime civile, industriale turistike, bujqësore deri në 5 kate. Ndërtime civile, industriale, turistike, bujqësore mbi 5 kate, rikonstruksione, ndërtim banese me skelet m)

Tiranë 71675305 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni