Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Shpëtim Liçaj
Rezultate gjithsej: 2

Mbi 1000000 Fitim 2015

B-93 ( ish ''BALLSH 93'')

J62903508R
(Ndërtim, projektim, rikonstruksion, ndërtime industriale civile kanalizime, rruge, vepra hidroteknike, prodhim dhe tregtim të materialeve të ndërtimit. Import-eksport. Hoteleri turizëm.)

Fier 18246486 ALL

Curraj Energy21

M19026601V
(Studimi, projektimi dhe operim Hidrocentralesh)

Kukes ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni