Skip to content

Curraj Energy21
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-01-18 12:01:35
JSON

NIPT: M19026601V
Administrator: Aurel Byberi
Objekti i Veprimtarisë: Studimi, projektimi dhe operim Hidrocentralesh
Emërtime të tjera Tregtare: Curraj Energy21
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 12/04/2021
Rrethi: Kukes
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100,00
Numri i pjesëve: 3
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Lekbibaj CURRAJ I SIPERM Curraj i Eperm, Bajram Curri

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt i Thjeshte i Regjistrit Tregtar, date 18.01.2022
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : I.Cara