Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Skender Allkja
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

A.L.T.E.A. & GEOSTUDIO 2000

J62026003M
(Drejtim laboratosh per prova,analiza,kontrolle,studime dhe kerkime per materialet.Kontrolle dhe vertetime per sistemin e garancise dhe cilesise. Dhenie sherbimesh teknike e administrative lidhur me projektimin )

Tiranë 47683550 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni