Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Smartmatic International Holding B.V.
Rezultate gjithsej: 1

Smartmatic Albania

M11410015J
(Sherbime per ndertimin dhe mirembajtjen e sistemeve zgjedhore/te votimit.)

Tirane ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni