Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Sonila Mio
Rezultate gjithsej: 1

IMI PHARMA Albania

L81617504C
(Shoqeria ka per objekt dhe qellim te saj aktivitete tregtare ne perputhje me legjislacionin ne fuqi, me qellim: (I) prodhimi i ilaceve dhe suplementa ushqimore qe kane si qellim njerezit por edhe kafshet; (ii) )

Durrës ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni