Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Sotiraq Ceca
Rezultate gjithsej: 1

SERVICE FACTORY

L61315020C
(Zhvillimi, projektimi, inxhinierizimi, implementimi/zbatimi dhe tregtimi i sistemeve informatike dhe të aplikacioneve (programeve) të software-ve(kompjuterëve), duke përfshirë' këtu dhe parapërgatitjen e)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni