Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Sotiraq Simaku
Rezultate gjithsej: 1

" VASO - SECURITY "

K23711001K
(Sigurimi fizik, mbrojtja e jetës dhe shëndetit të shtetasve, vendas dhe të huaj. Ruajtjen dhe sigurimin fizik të objekteve publike dhe private. Shoqërimin e vlerave monetare e materiale si dhe të sendeve)

Korçë -6766654 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni