Skip to content

" VASO - SECURITY "
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-03-07 07:44:19
JSON

NIPT: K23711001K
Administrator: Sotiraq Simaku
Objekti i Veprimtarisë: Sigurimi fizik, mbrojtja e jetës dhe shëndetit të shtetasve, vendas dhe të huaj. Ruajtjen dhe sigurimin fizik të objekteve publike dhe private. Shoqërimin e vlerave monetare e materiale si dhe të sendeve të çmuara gjate transportimit të tyre, shërbime që i përkasin kategorisë 1. 3. B bazuar në ligjin Nr. 10081 date 23. 02. 2009. Montimi dhe monitorimi i sistemeve të sigurimit elektronike, sisteme të kamerave CCTV, radio alarmi për përpunimin e qendrës se sallës operative (QPSA). Importimin, tregtim, blerje, shitje dhe instalimet të mjeteve dhe pajisjeve të sistemeve të vrojtimit, sinjalizimit, audiovizive (sistem alarmi dhe sistem kamerash), mjeteve të mbrojtjes kundër zjarrit, pajisjeve të ndërlidhjes se komunikimit si dhe projektimin e instalimin dhe programimin e pajisjeve të telekomunikacionit, radiokomunikacionit dhe sistemeve të kontrollit dhe monitorimit në distance të mjeteve lëvizëse.
Emërtime të tjera Tregtare: " VASO - SECURITY "
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 13.10.2001
Rrethi: Korçë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 7 473 832,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: I.3.A - Sigurimi fizik i objekteve shtetërore e private, i personave, si dhe veprimtarive social-kulturore, sportive, fetare e politike
I.3.B - Sigurimi dhe shoqërimi i vlerave monetare e sendeve të çmuara gjatë transportit
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
KORCE Lagjja 3, Rruga Gavril Pepo, Vila Nr.1,Korce.

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 2 510 181,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: -6 766 654,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 874 341,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 5 426 783,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: -1 134 838,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:51 073 532,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:38 799 811,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 37 433 476,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016

Punuar Nga : A.Baja