Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Steven Gjergji
Rezultate gjithsej: 1

TRANSTRA

M22309025L
(Transporti i mallrave ne rruge tokesore, e kombinuar me detare/ hekurudhore, transport, auotransport mallrash tokësor, e kombinuar me anije dhe hekurudhë, transport rrugor, shperndarje e mallrave per lloga)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni