Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Subjekti eshte person fizik
Rezultate gjithsej: 1790

Nikolin Qiro

M24131003U
(Organizim eventesh, sherbime muzikore, dixhej, dhenie me qira sistem fonie, aparate ndricimi, stenda, podiume, ekran LED, aksesore eventesh. Tregti dhe shitje me pakice.)

Korçe ALL

Lution Veseli

M24628201Q
(Tregtim artikuj te ndryshëm industrial, tregtim pjesë këmbimi dhe detergjente. Web Desing. 6. Vendi i ushtrimit të aktivitetit Durres Kruje KRUJE Lagjja nr. 1, pallat)

Kruje ALL

Zaim Saraçi.

M26424701B
(Shitje automjetesh të përdorura.Tregti me pakic te pjeseve te kembimit te mjeteve transportit dhe servis.)

Dibër ALL

Andi Gjura

M26724701K
(Tregtimi me pakicë i mishit në dyqane të specializuara.)

Diber ALL

Miklovan Kajtazi

M26827203O
()

Vlore ALL

Paulin Gjeçaj

M27003002N
(Strukture akomoduese, Bujtine dhe agroturizim.)

Shkoder ALL

Shpëtim Bekteshi

M27122001L
(Kancelari. Tregtim me shumice e pakice i tonerave per printer. Transport per vete dhe te trete. Prodhim i shtypshkrimeve dhe punime te ndryshme ne kompjuter. Lodra per femije.)

Shkoder ALL

Fatmir Bytyçi

M27224902R
(Agroturizem. Bujtina.)

Kukës ALL

Violeta Dodani

M27311001I
(Agroturizem.)

Shkodër ALL

Pjeter Delija

M27311002Q
(Agroturizem.)

Shkodër ALL

Defrim Muça

M27324701A
(Agroturizem, Bujtine.)

Dibër ALL

Marjan Dodani

M27414002L
(Agroturizem.)

Shkodër ALL

Taulant Muka

M28104602N
(Tregeti me pakice te artikujve te ndryshem industriale.)

Librazhd ALL

Shkelzen Bahja

M28717102U
(Prodhim tuba betoni, tregti me pakice e materialeve te ndertimit, tregeti materjale elektrike , riparim elektromotoresh, tregeti materjalesh hidraulike, transport per te tret etj.)

Peqin ALL

Ervis Karaj

M29027101U
()

Elbasan ALL

ILIR SINANI

M31309052H
()

Tirane ALL

Rezarta Ibrahimi

M31318018D
(Sherbime pastrimi, mirembajtje mujore, pastrime gjenerale, pastrim fasade, pastrim tapicerie, sherbime, DDD (Dezifektim,Dezinsektim, Deratizim). Sherbim gjelberimi.)

Tirane ALL

Erinda Xhaferraj.

M31528027M
(Konsulence Finaciare, Strukturimi dhe Dixhitalizimi.)

Tiranë ALL

Orest Hasa

M31718019A
(Sherbime te Supportit teknik dhe Teknologjise se Informacionit.)

Tirane ALL

Xhuliana Belba

M31723018R
(Atelie. Fustane me qera dhe shitje.)

Tirane ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni