Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:THYMIO PAPAYANNIS AND ASSOCIATES INC (shoqëria mëmë e huaj)
Rezultate gjithsej: 1

THYMIO PAPAYANNIS AND ASSOCIATES INC-Degane Tirane

L02401028S
(Studime-Projektime urbanistike të detajuara dhe plane rregulluese. Studime-Projektime për planifikimin e territorit dhe rajonale. Projektime arkitekturore të veprave ndërtimore. Projektime të veçanta arki)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni