Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Tomorr Xhindoli
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

PERPUNIM MERMER GRANIT (Ish Serena Servis)

K04223403D
(Sherbime te ndryshme,import-eksport,transport brenda dhe jashte vendit, perpunim mermer granit dhe cfaredo lloji malli tjeter qe paraqet interes ne realizimin e objektit te veprimtarise tregtare te kesaj shoqer)

Fier 18903998 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni