Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:VICTORIA INVEST INTERNATIONAL
Rezultate gjithsej: 3

Mbi 1000000 Fitim 2015

VICTORIA INVEST

K32712206U
(Veprimtari prodhuese, Ndërtim objektesh eksport materialesh ndërtimi. Pastrim gjelbërim evakuim i mbetjeve urbane në sipërfaqe urbane dhe sipërfaqe të brendshme. Prodhime asfalto-betoni, prodhime betoni,)

Elbasan 64165587 ALL

Victoria Invest International

L02712202J
()

Elbasan -16674559 ALL

VICTORIA HYDROENERGY

L73307203M
(Ndërtimin e hidrocentraleve mbi lumin e "Zallit të Lunikut", të tipit BOT (ndërto-opero-transfero). Prodhim, transmetim dhe shitje të energjisë elektrike të prodhuar nga HEC mbi lumin e "Zallit të Lunik)

Elbasan ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni