Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Vangjel Spiro
Rezultate gjithsej: 1

Eikon

L61305006J
(Import - Export, tregtim me pakicë dhe shumicë të mallrave ushqimorë të ndryshme, bujqësorë e blegtorale, produkteve dhe nënprodukteve ushqimore, si dhe çdo lloj prodhimi, përpunim, ambalazhim detergj)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni