Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Vera Deda
Rezultate gjithsej: 1

CORAL SHENGJINI

L68330501A
(Ne fushen e ndertimeve civile dhe industriale, per vete dhe per te tjeret. - Ne fushen e grumbullimit, transportit dhe trajtimit te mbetjeve urbane. - Ne fushen e pastrimit te siperfaqeve urbane dhe jo urbane s)

Lezhë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni