Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Vladimir Pjetërgjokaj
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

PE - VLA - KU

K61716013M
(Ndërtime civile, projeksjon etj. Prodhim dhe tregtim të materialeve inerte, të produkteve të ndryshme prej betoni, si dhe materialeve të ndryshëm për ndërtim. Punime, prodhim dhe tregtim të materialeve)

Tiranë 63863207 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni