Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Vladimir Topi
Rezultate gjithsej: 2

BLEDI

J64103426M
(Ne fushen e ndertimeve, punime dheu,murature,betoni,punime shembjesh e prishjesh,ndertime civile,industriale,turistike,bujqesore,si dhe kompletim ndertimesh e instalimesh te nevojeshme,punime restaurimi ,rikons)

Lushnje 434009 ALL

"DRICONS"

L52013020H
(Studim, projektim, mbikqyrje, kolaudim, konsulence per ndertim e zbatim te veprave ndertimore publike dhe private, objekte turislike, ushtarake, kulti, industriale dhe te veprave ndertimore te te gjitha llojeve)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni