Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Vllaznim Çekaj
Rezultate gjithsej: 1

ENIS RENT

M32903801C
(Makina me qira. Shitblerje makinash. Agro Turizem, Agro Biznes. Mbjellje, kultivim dhe tregtim horticulture. Kultivim per qellime tregtimi (Importi/Eksporti) te fruta perimeve, bimeve medicinal dhe te gjitha)

Kavaje ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni