Skip to content

ENIS RENT
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-05-04 10:18:42
JSON

NIPT: M32903801C
Administrator: Vllaznim Çekaj
Objekti i Veprimtarisë: Makina me qira. Shitblerje makinash. Agro Turizem, Agro Biznes. Mbjellje, kultivim dhe tregtim horticulture. Kultivim per qellime tregtimi (Importi/Eksporti) te fruta perimeve, bimeve medicinal dhe te gjitha produkteve agro ushqimore. Import eksport I farerave dhe fidaneve te fruta perimeve, bimeve medicinal dhe I produkteve agro ushqimore. Import eksporti I plehrave kimike, pesticideve, fertilizanteve dhe produkteve te tjera te ngjashme, per mbrojtjen dhe trajtimin e bimeve dhe fidaneve. Prodhimi, instalimi dhe shitja e te treteve I impianteve apo sistemeve te ujitjes/vaditjes se bimeve, pemeve dhe terreneve bujqesore. Ngritja dhe ndertimi i strukturave ujembajtese, ne formen e vaskave apo baseneve, te nevojshme per furnizimin e impianteve vaditese. Ngritja e strukturave ne formen e tendave per mbrojtjen prej agjenteve atmosferike (bresheri, ngricat) te bimeve, fidaneve, pemeve si per nevojat e veta ashtu edhe per shitje ndaj te treteve. Import eksporti i materialeve ndihmese dhe veglave te punes, mjeteve motorrike, makinerive bujqesore dhe pajisjeve agromekanike te nevojshme per kryerjen e sherbimeve te kultivimit dhe mirembajtjes se bimeve dhe terreneve bujqesore. Ngritja e konstruksioneve industriale me impiante te perpunimit, ruajtjes dhe magazinimit neper dhoma frigoriferike te frutaperimeve dhe produkteve agro ushqimore. Blerja dhe/ose marrja me qira e tokave, trojeve dhe produktave agro ushqimore. Shitja e produkteve dhe ofrimi i sherbimeve ndaj te treteve qe nga pergatitja paraprake e terreneve per mbjellje e deri tek mbarshtimi dhe tregtimi i prodhimit te perfituar. Hartimi i planeve dhe implementimi i projekteve te menaxhimit per aktivitete te ndryshme. Zhvillimi i planeve te veprimit dhe biznesit per kompani, sherbime keshilluese, trajnime dhe sherbime te tjera
Emërtime të tjera Tregtare: ENIS RENT
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 12/04/2023
Rrethi: Kavaje
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Kavaje, Gosë, Gosë e Madhe, Magazinë, Zonë Kadastrale nr. 2140, numër pasurie 33/27, ZP 2508

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 04.05.2023
Akt themelimi i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Baja