Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Xhesjana Ballaci
Rezultate gjithsej: 1

ALB UNIVERSAL 95

L66305502R
(Agrokultur, frutikulturë, peshkim. Transport për mallra dhe pasagjere, transport për të tretë. Tregti me pakicë të produkteve ushqimore. Agjenci për linje transporti udhëtarësh me autobus. Hoteleri tu)

Vlorë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni