Skip to content

ALB UNIVERSAL 95

JSON

NIPT: L66305502R
Administrator: Xhesjana BalLaçi
Objekti i Veprimtarisë: Agrokultur, frutikulturë, peshkim. Transport për mallra dhe pasagjere, transport për të tretë. Tregti me pakicë të produkteve ushqimore. Agjenci për linje transporti udhëtarësh me autobus. Hoteleri turizëm.
Emërtime të tjera Tregtare: ALB UNIVERSAL 95
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 23.12.2015
Rrethi: Vlorë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: Vlorë Delvinë Delvinë Autobus marka Scania me targë AA 530 NG Vlorë Delvinë STJAR Autobus Mercedes Benz me targë AA 051 IL
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Delvinë godinë 3-katëshe, kati i parë, pasuria nr 5/71+1-1, zona Kadastrale nr.1464 në qytetin e Delvinës.

Adresa:
Vlorë Delvinë Delvinë godinë 3- katëshe, kati i parë, nr. 5/71+1-1, zona Kadastrale nr.1464 ne qytetin e Delvinës

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare