Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Xhevat Rira
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

ROMANO PORT

K51625501O
(Ndërtim dhe shfrytëzimi i portit të hidrokarbureve në zonën e Porto Romano Durrës. Gjithashtu shoqëria do të ketë si objekt aktiviteti të gjitha veprimtaritë e lidhura direkt ose tërthorazi me akt)

Durrës 130028596 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni