Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Xhevat Vataksi
Rezultate gjithsej: 3

Mbi 1000000 Fitim 2015

S.M.O.UNION (Ish Union)

J66902042Q
(Tregtim me shumicë e pakicë, import eksport i artikujve të ndryshëm industriale, materialeve të ndërtimit. Prodhim dhe tregtim buke, karburanti. Sipërmarrje ndërtimi e projektimi. Ndërtime civile dhe e)

Shkoder 23303413 ALL

"K.A.T -ALBANIA"

K57024002E
(Aktivitet ne fushen e ndertimeve, projektimeve etj)

Shkodër ALL

Mbi 1000000 Fitim 2015

SMO VATAKSI

L47022001J
(Në projektim: Kat. 1/e - planvendosje objektesh te veçanta. Kat. 3/a - projektim i strukturave te zakonshme prej murature tulle, guri, betoni, b/armeje dhe metalike. Kat .6 - a, c. Kat. 7/a - projektim vepra )

Shkodër 4689599 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni