Skip to content

"K.A.T -ALBANIA"
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2018-06-30 15:01:12
JSON

NIPT: K57024002E
Administrator: Mehdi Shabani
Objekti i Veprimtarisë: Aktivitet ne fushen e ndertimeve, projektimeve etj
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 23.02.2005
Rrethi: Shkodër
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 26 000 000,00
Numri i pjesëve: 26 000
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Anëtarë Bordi: Andi Derhemi; Xhevat Vataksi; Loreta Jashari;
Statusi: Pezulluar
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: 23.11.2011 është vendosur masa e sekuestros konservative ndaj kuotave që zotëron debitori Koço Theodhori Kokëdhima në shoqërinë “K.A.T -ALBANIA” sha, me NUIS( NIPT)- numri unik i identifikimit të subjektit K57024002E, si dhe moskryerjen e asnjë veprimi tjetër i cili mund të ndryshojë të dhënat e regjistrit tregtar; 11.06.2012 është hequr masa e sekuestros konservative ndaj kuotave të ortakut Koco Kokëdhima; 20.08.2012 është vendosur masa e sekuestros konservative ndaj kuotave qe zoteron debitori Koço Theodhor Kokedhima, i dtl. 21.04.1959, ne shoqerine "K.A.T-ALBANIA" sha, me NUIS (NIPT) K57024002E si dhe mbi te drejtat qe rrjedhin nga zoterimi i ketyre aksioneve, duke ndaluar tjetersimin ose disponimin e tyre si dhe ushtrimin e te drejtave qe rrjedhin nga keto aksione; 05.06.2013 është vendosur heqja e sekuestros konservative ndaj kuotave që zotëron ortaku Koco Kokëdhima në shoqëri;
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Shkoder Berdice BELTOJE

Adresa:
TIRANE RR."SIRI KODRA"

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare