Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Ylli Karapici
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

KLODIODA

K51813002H
(Studim, projektim, supervizion, kolaudim të objekteve në fushën e ndërtimit dhe infrastrukturës si dhe punime gjeodezie, konsulencë juridike & teknike për investitorë ose sipërmarrës të huaj ose vend)

Tiranë 24050690 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni